Διαγωνισμός: Κέρδσιε μία Smart TV LG 43"

Διαγωνισμός: Κέρδσιε μία Smart TV LG 43"

 

 

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ SMART TV LG 43’’ ΑΞΙΑΣ €349!

ΠΩΣ?

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ NOVA ON DEMAND ΜΕΧΡΙ 7/7 ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ! ΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΕΔΩ: HTTP://BIT.LY/NOVACYONDEMAND. ΜΕ NOVA ON DEMAND ΔΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ.

Όροι και προϋποθέσεις:

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H NOVA CYPRUS (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό Kέρδισε TV 43" LG 43UK6300 LED SMART 4K-UHD 1600Hz.
2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό: Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι Κύπριοι υπήκοοι και είναι άνω των 18 ετών.
3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) οι εργαζόμενοι της εταιρείας του Διοργανωτή, β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών, γ) όσοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμο κατά τη χρήση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο έλεγχος της ταυτοπροσωπίας. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.
4. Συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, προϋποθέτει όπως όλοι οι συμμετέχοντες να είναι ενεργοί συνδρομητές της Nova Cyprus και να ενεργοποιήσουν το Nova On Demand μεταξύ των ημερομηνιών 22/06-7/07
5. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 22 Ιουνίου 2019 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και 7 Ιουλίου 2019 μέχρι και τις 23:59 μ.μ (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).
6. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να είναι κάτοικοι Κύπρου, ενεργοί συνδρομητές της Nova Cyprus και να ενεργοποιήσουν το Nova On Demand μεταξύ των ημερομηνιών 22/06-7/07 και αυτομάτως θα μπουν στην κλήρωση
7. Δώρο. 1 TV 43" LG 43UK6300 LED SMART 4K-UHD 1600Hz
8. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού. Θα γίνει κλήρωση. Η κλήρωση θα γίνει στις 9/07/2019.
9. Ενημέρωση για την παραλαβή της πρόσκλησης. Οι νικητές θα ενημερωθούν από τον Διοργανωτή μέσω προσωπικού τηλεφώνου. Σε περίπτωση που δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το νικητή του Διαγωνισμού εντός μιας (1) ημερολογιακής ημέρας από την τηλεφωνική κλήση για οποιοδήποτε λόγο το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου.
10. Παραλαβή του δώρου. O νικητής της τηλεόρασης, θα παραλάβει ο ίδιος το δώρο του από το κοντινότερο κατάστημα STEPHANIS της προτίμησης του.
11. Ευθύνη. Ο Διοργανωτής δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
12. Δημοσιότητα. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στον Διαδικτυακό τόπο
13. Προσωπικά Δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων συλλέγονται από τους Διοργανωτές με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση και χρήση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του στον Διοργανωτή του διαγωνισμού. Μετά το τέλος του διαγωνισμού και τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα διαγραφούν και θα καταστραφούν. Επίσης, ο Διοργανωτής δύναται κατά την παράδοση του Δώρου να ζητά από τον νικητή περαιτέρω στοιχεία.
14. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή δήλωση των συμμετεχόντων ότι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και ότι δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εξ αιτίας του οποίου θα έπρεπε να μη συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό.
15. Τροποποίηση των όρων. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και κανονισμούς ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

 

  • Bookmark and Share
Copyright © 2010 Forthnet Media SA - Nova, All rights reserved - Created & Hosted by Forthnet Interactive Marketing Services