Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Από το 2004 η Forthnet Media SA – Cyprus Branch, προσφέρει στους καταναλωτές της Κύπρου το μπουκέτο υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης  Nova Cyprus. Με τέλειο ψηφιακό δορυφορικό σήμα και κρυστάλλινη εικόνα και ήχο, η Nova Cyprus προσφέρει μέσω των τεσσάρων καναλιών Novacinema, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τις κινηματογραφικές επιτυχίες των μεγαλύτερων studios του Hollywood και μέσω των 6 καναλιών Novasports, τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα με σημαντικότερο το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Παράλληλα οι συνδρομητές της Nova Cyprus απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικού προγράμματος από 4 παιδικά κανάλια, 6 κανάλια ντοκυμαντέρ, 4 μουσικά κανάλια, εξειδικευμένα κανάλια με ξένες σειρές και μηχανοκίνητα sports  και περισσότερα από 100 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια

 

 

 

Η Forthnet είναι η εταιρία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα. Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και εκμεταλλευόμενη πλήρως την τεχνογνωσία των έμπειρων στελεχών της, η Forthnet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου υπό το εμπορικό σήμα “Nova”, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς. Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες internet και δορυφορικής τηλεόρασης της εταιρίας παρέχονται υπό το εμπορικό σήμα “Nova Cyprus”.

Μία σειρά από καινοτομίες χαρακτηρίζουν τη διαδρομή της εταιρίας, όπως η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση σε υψηλή ευκρίνεια (HD), καθώς και η πρώτη παραγωγή και μετάδοση τρισδιάστατου (3D) τηλεοπτικού περιεχομένου στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι εμπορικές της καινοτομίες άλλαξαν τα δεδομένα του κλάδου. Το 2007 η Forthnet λάνσαρε στην ελληνική αγορά τις υπηρεσίες “2play”, ενώ το 2013 εισήγαγε την οικογένεια υπηρεσιών “Nova3play” μέσω των οποίων καθιέρωσε μία νέα, ενιαία εμπειρία πελάτη που συνδυάζει την οικιακή ψυχαγωγία και την επικοινωνία.
Η Forthnet στην Ελλάδα απασχολεί 1.200 εργαζόμενους, διαθέτει περισσότερα από 120 Καταστήματα σε 65 πόλεις της χώρας και εξυπηρετεί περισσότερες από 40.000 μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ περίπου το 17% των ελληνικών νοικοκυριών απολαμβάνουν υπηρεσίες της.
Η Forthnet Α.Ε. είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών από το 2000.

  • Bookmark and Share
Copyright © 2010 Forthnet Media SA - Nova, All rights reserved - Created & Hosted by Forthnet Interactive Marketing Services